Zoek in site

U bent hier: Home Verhalen Tentoonstelling Poparchief, ´We Want More´

Tentoonstelling Poparchief, ´We Want More´

De tentoonstelling We Want More!  toont een incompleet beeld van de popcultuur in Groningen door te kiezen voor verrassende invalshoeken. Tentoonstelling We Want More We werpen een vluchtige blik op wat er zich de afgelopen eeuw zoal in stad en provincie Groningen heeft afgespeeld en afspeelt door vaak net even een andere kant te belichten. Tijdens het maken van het boek ontdekten we van alles. Bijvoorbeeld dat Michael Jackson als veertienjarige tiener optrad in Groningen. Er zijn gelukkig foto's van overgebleven die wij met enige trots voor het eerst tonen. 

foto: Bas Ekkers

 Vanaf maandag 28 november t/m vrijdag 20 januari 2017 is de tentoonstelling ter gelegenheid van '10 jaar Poparchief' op werkdagen te bekijken in de hal van de Groninger Archieven. Cascadeplein 4. 

Poparchief affiche

10 jaar Poparchief Groningen. Maar,.... dat is niet alles wat er op het affiche staat. Ook de namen, zo'n 2500, van alle bands die vermeld zijn op onze website staan erop. Voor iedere bezoeker van onze tentoonstelling hebben we zo'n uniek affiche klaar liggen.