Zoek in site

U bent hier: Home Verhalen Joost Dijkema nieuwe programmeur Another Rock 'n Roll Nite

Joost Dijkema nieuwe programmeur Another Rock 'n Roll Nite

Dijkema volgt Martin de Wolf op.

Joost DijkemaSinds 2004 biedt De Walrus elke laatste vrijdag van de maand een podium aan bands tijdens Another Rock ’N Roll Nite, een initiatief van Paul Mulder en Ernst Jeuring. Zij werden opgevolgd door Martin de Wolf, en sinds september is het de beurt aan Joost Dijkema.

Zijn aanpak is thematisch. “De toevoeging Another geeft... mij veel vrijheid”. Tegelijkertijd blijft het credo voor de muziek ‘vies en vuig’. De line-up van vrijdag 29 november a.s. met The Junohoos, The Boogie Chillers en The Sensational Second Cousins sluit aan op een rijke garagerock traditie in De Walrus.

In 2011 heeft hij er zelf opgetreden, met zijn voormalige garagepunk band Loud Squirt, op dezelfde avond als... The Junohoos. Met Michiel Hoving en Harry Kingma vormt hij nu Reverse Cowgirls en begin januari 2014 komen zij met een langverwachte debuutplaat op het Amsterdamse MV50 Records. Met zijn vriendin Maartje Takens organiseert Joost ook de open stage avond in O'Ceallaigh (elke zondag om 17.00 uur), waar zij regelmatig zelf optreden, als het duo ‘Joost en Maartje’ of solo.

Eerstvolgende Another Rock ’n Roll Nite:
Vrijdag 29 november 2013, met The Junohoos (powerchord punkrock), The Boogie Chillers (garageblues) en The Sensational Second Cousins (garagerockabilly), aansluitend DJ Ray Koocks, zaal open: 20.30 uur, aanvang 21.30 uur, toegang gratis, De Walrus, Pelsterstraat 25, Groningen.

Bron: Facebook Café De Walrus