Overzicht

Periode: onbekend - nu
Plaats(en): Groningen
Adres: Bieslookstraat 23
Status: actief

Zoek in site

U bent hier: Home Overig Muziek Organisatie Noord

Muziek Organisatie Noord

Muziek Organisatie Noord (MON) is een dienstenverlener ten behoeve van de pop- en jazz-beoefening. Het bedrijf draait op inkomsten uit verleende diensten, sponsoring door bedrijven en samenwerkingen met andere organisaties in de (muziek)cultuursector.

Er wordt een breed spectrum van diensten en  faciliteiten aangeboden, waaronder:

CaféMON / MONevents

Het CaféMON is de centrale ruimte van MON, waar activiteiten plaatsvinden voor en door gebruikers. Er is een podium aanwezig voor optredens, presentaties, jamsessions en dergelijke. Het cafe en andere ruimtes kunnen worden gehuurd, eventueel in samenwerking met inhuizige evenementen-organisatie MONevents.

Muzieklessen

In een aantal lesruimtes in het MON pand worden muzieklessen verzorgd door Muzieklesgroningen.nl, een collectief van professionele muziekdocenten.

Verhuur van ruimtes en apparatuur

MON verhuurt oefenruimtes voor bands en koren, geluidscabines, opslagruimtes en nachtkluizen. Voor zowel intern als extern gebruik kan men er versterkers, drumstellen, bekkens, microfoons etcetera, licht- en/of geluidsinstallaties huren. Ook verhuurt MON vergader- en kantoorruimte.

StudioMON

In het pand is een digitale opnamestudio aanwezig, StudioMON annex StudioMW, die wordt gerund door Michel WijningaNaast opnemen verzorgt studioMW ook (band)coaching, arrangeren, componeren en inspelen van diverse instrumenten in samenwerking met o.a. Muzieklesgroningen.nl.

Website: http://www.monoord.nl/