U bent hier: Home Over Poparchief Colofon

Colofon

Aan de website van Poparchief Groningen wordt door veel verschillende mensen meegewerkt.

De basis van het Poparchief wordt gevormd door de collecties van Stichting GAVA (Gronings AudioVisueel Archief) en het RHC Groninger Archieven. Hieronder bevinden zich de vele schenkingen, die het Poparchief in de loop der jaren mocht ontvangen van muzikanten en muziekliefhebbers, alsmede de archievenverzameling van Koen van Krimpen. Van Krimpen heeft met zijn boek Nothing Going On In The City (2003) en zijn inmiddels ter ziele gegane website Dossier Van Krimpen veel in gang gezet op het gebied van het vastleggen van de Groninger pophistorie.

Daarnaast is het Poparchief afhankelijk van de bijdragen van honderden lezers. Dagelijks krijgen we reacties, correcties en aanvullingen van mensen die vaak actief betrokken zijn (geweest) bij de Groninger popscene.

Tenslotte is in oktober 2007 een start gemaakt met het samenstellen van een redactie van enthousiaste vrijwillige redacteurs. Deze redacteurs komen uit alle lagen van de samenleving; wat hen bindt is een gedeelde passie voor popmuziek uit Groningen. Wil jij ook deel uitmaken van de redactie? Stuur dan even een mailtje naar Gert Plas (g.plas@groningerarchieven.nl).

Projectleider, initiatiefnemer:
Harry Romijn

Hoofdredacteur, algemeen coördinator:
Gert Plas (g.plas@groningerarchieven.nl)

Projectmedewerker, front-office:
Hans Konneman

Gronings AudioVisueel Archief (GAVA):
René Duursma
Gert Plas

De redactie (alfabetisch op achternaam):
Anja de Boer
Imah Dijkstra
Annelies Douwes
Gerard Groothuis
Anjo ten Have
Erwin Jaeggi
Albert Koops
Joke Otto
Paul Penninkhof
Angelique Roze
Janet Roze
Monique Schaminee
Mark Scheffer
Ronald Steegstra
Michel Weber