U bent hier: Home Nieuws

Nieuws

Update website Poparchief Groningen

Datum: 07-09-2007
Auteur: Barbie
Dit betekent dat u als bezoeker geen schriftelijke aanvullingen via de reageer-buttons bij Bands/Artiesten en Podia/Festivals kan laten verzenden. Dit is weer mogelijk vanaf dinsdag 11 september. Excuses voor het ongemak!

Krotje-middag bij het Poparchief Groningen

Datum: 22-08-2007
Auteur: Barbie
Tijdens deze middag ‘Krotje, Rock-‘n-Roll!’ is er naast een muzikaal programma rond de jaren 1960 ondermeer een fototentoonstelling van Bart de Vries over ’t Krotje. Bart de Vries was van 1961 tot 1963 penningmeester en huisfotograaf van het poppodium. De muziekprogrammering bestaat uit een drietal bands die in de jaren 1960 actief waren in Groningen en regelmatig hebben opgetreden in ’t Krotje. Dit zijn The Black Diamonds (Indorock), The Flying Arrows en The Destroyers (nu Mr. Pleasant). Meer informatie over ’t Krotje, de bands en de middag is te vinden op www.poparchiefgroningen.nl. Let op: in één eerdere vooraankondiging wordt genoemd dat de middag rondom ’t Krotje op zaterdag 8 september is. Dit is niet correct! ‘Krotje, Rock-‘n-Roll’ Datum: zaterdag 15 september 2007 Tijd: 13.00-16.30 uur Locatie: Ontvangsthal RHC Groninger Archieven, Cascadeplein 4, Groningen De toegang is gratis

Format GAVA op Noorderzon 2007

Datum: 15-08-2007
Auteur: Barbie

Website Poparchief Groningen goed bezocht!

Datum: 26-07-2007
Auteur: Barbie
Dankzij subsidies van het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, De Provincie, het H.S. Kammingafonds en het Huis van de Groninger Cultuur kan de organisatie de komende twee jaar verder met de ontwikkeling van hèt digitale naslagwerk over de Groninger Popmuziek. Het Poparchief is verheugd om het feit dat zij dagelijks mooie reacties, vele verzoeken en aanvullingen binnen krijgt voor de website. We willen de bezoekers van de website hiervoor ook hartelijk bedanken voor hun inzet. Het kan echter voorkomen dat door de vele reacties het even kan duren voordat nieuwe gegevens daadwerkelijk op de website te vinden zullen zijn. De medewerkers van het Poparchief doen uiteraard hun uiterste best alle reacties zo spoedig mogelijk te beantwoorden en te verwerken. Wij vragen uw begrip hiervoor.