U bent hier: Home Nieuws Pagefestival gaat 'crowdfunden'
© org.
Pagefestival gaat 'crowdfunden'

Pagefestival gaat 'crowdfunden'

 
Datum: 06-12-2017

Pagefestival gaat 'crowdfunden'
Al 30 jaar trekken we het als gratis festival best prima met de Groninger filosofie van “ons bin’n zuneg”. In al die tijd hebben we behoorlijk goede acts kunnen scoren, en toch (meestal) binnen het budget kunnen blijven. Toch willen we het 30-jarige jubileum niet stilletjes voorbij laten gaan. We willen een paar gigantisch grote acts neer gaan zetten, en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Een grote act kost veel. Heel veel. Normaal gesproken trekken we dit simpelweg niet met alleen de opbrengsten van de drankverkoop en onze sponsors, maar zou dit alleen met een entree bekostigd kunnen worden. Dat gaat echter volledig tegen de filosofie van het Pagefestival in!

In plaats van het heffen van een entreeprijs waarmee we de zwakkeren in de regio treffen, hebben we een ander voorstel. Áls je het kunt missen, áls je iets overhebt voor al die jaren waar we je nooit ergens om gevraagd hebben, help ons dan mee door een bedrag te storten.
Bron: https://www.pagefestival.nl/product/crowdfunding/

Alle beetjes bij elkaar lopen al heel gauw op tot een bedrag waarmee we een grote naam kunnen plaatsen!

Iedere euro helpt. Help je mee?
Praktisch:

    Het gehele bedrag gaat naar het programmeringsbudget van Pagefestival’18. Wat er overblijft wordt meegenomen naar het volgende jaar. Zodra we een artiest binnen hebben gehaald krijgen jullie een mail met de details.
    De doelstelling kent geen maximum. We gaan het doen met wat we op kunnen halen.
    Je steunt ons ook enorm met het shirt + eventuele bijdrage. Vergeet dit niet eventueel toe te voegen aan je winkelmand!

Bron: Pagefestival