U bent hier: Home Nieuws Nieuwe K3 ontstaat in Groningen
© F. Nelck
Nieuwe K3 ontstaat in Groningen

Nieuwe K3 ontstaat in Groningen

 
Datum: 07-08-2018

Nieuwe K3 ontstaat in Groningen

Een kersverse meidengroep presenteerde zich 6 augustus in het Apollo Hotel in Groningen. De groep Adalyn richt zich met trendy popmuziek op alle leeftijden.

Sinds gisteren vormen Sarah Djouad (23), Corina Lascher (25) en Yoriko Kruyning (21) officieel de Groningse meidengroep Adalyn. De groep gaat het fenomeen ‘girl pop’ nieuw leven inblazen, vertelt Frederik Nelck, het brein achter de groep.

Het eerste nummer Hold On, geschreven door Hans van Hemert, is al opgenomen. Over wanneer het uitkomt, is de groep wat mysterieus. „In september nemen we nog een videoclip op in het Archeon”, zegt Nelck.

Andres Fouché, die onder andere filmde met bekende groepen als DOPE D.O.D. en Noisia, gaat de videoclip maken. „Het wordt heel mystiek, met maanlicht en veel rook”, aldus Fouché.

Meer dan tweehonderd vrouwen deden vorig jaar auditie voor de ‘girl pop’ band. Shirley Vecht koos de drie dames uit. „Ze hebben ontzettend veel energie”, zegt Vecht, „ze gaan er helemaal voor.”

De meiden hebben er zin in. De ambitie is natuurlijk om landelijke bekendheid te verwerven, maar ze gaan eerst de harten in Noord-Nederland veroveren, vertelt Nelck.

Bron: DvhN van 7-8-2018