U bent hier: Home Nieuws MartiniPlaza online talentenjacht
© martiniplaza
MartiniPlaza online talentenjacht

MartiniPlaza online talentenjacht

 
Datum: 03-04-2020

MartiniPlaza online talentenjacht

Show your talent and get on stage

Heb jij talent? Zing jij de sterren van de hemel of bespeel je een muziekinstrument? Droom je van jouw eigen podium? Doe dan mee met de online talentenjacht van MartiniPlaza en maak kans om jouw nummer te zingen of spelen tijdens een uitverkochte muziekshow!

Maak je muziek? Pop, rock, house, klassiek, hiphop... Het maakt niet uit, als je maar zingt of een muziekinstrument bespeelt en we kunnen zien dat het thuis is opgenomen. Uit de inzendingen in dit Facebook evenement wordt een top tien gekozen door een vakkundige jury. Dan is het de beurt aan jou! Verzamel zoveel mogelijk likes met jouw (geüploade) filmpje. Twee weken na de bekendmaking van de top tien wordt de winnaar gekozen op basis van de meeste likes.

Houd onze Facebook en het Facebook evenement in de gaten voor de bekendmaking van de top tien en winnaar!

  • Bekendmaking top tien: do 30 april 2020
  • Bekendmaking winnaar: vr 15 mei 2020
  • Optreden: za 17 oktober 2020 (voorprogramma Edwin Evers Band, samen met The Originals)

Hoe werkt het?

 

Upload je filmpje op Facebook| Upload een filmpje (max. 2 minuten) op deze facebookpagina en toon je talent en kwaliteiten aan heel Nederland (voor 30 april 2020). Voorwaarde is dat we kunnen zien dat het filmpje thuis is opgenomen, je ouder bent dan 12 jaar en je alleen zingt/speelt.

Bekendmaking top 10 door jury| Donderdag 30 april wordt de top tien bekend gemaakt door een vakkundige jury. De jury bestaat uit Willem de Kok (directeur MartiniPlaza), Annerie Knol (theaterprogrammeur MartiniPlaza) en Karin Noeken (regiseusse, artistiek leider van Theater de Steeg en bekend van cabaretformatie Vrouw Holland).

Laat je fans op jouw muziek stemmen| Het talent met de meeste likes (uit de geselecteerde top 10) is de winnaar van de MartiniPlaza online talentenjacht. De winnaars (nummer 1, 2 en 3) worden vrijdag 15 mei bekend gemaakt!

Prijzen


1e Prijs | Voorprogramma van de Edwin Evers Band

De winnaar zingt of speelt zijn/haar ingezonden nummer/muziekstuk in het voorprogramma van het concert van Edwin Evers Band op zaterdag 17 oktober 2020 in MartiniPlaza (uitverkocht) samen met de band The Originals, één van de beste Nederlandse coverbands.

2e Prijs | VIP Theaterarrangement

Kies een voorstelling naar keuze voor twee personen uit seizoen 2020-2021. Je gaat heerlijk dineren in ons restaurant Inspirations en aansluitend ga je naar het MartiniPlaza Theater. Uiteraard volledig verzorgd met hapjes en drankjes in de pauze en na de voorstelling (inclusief VIP parkeren en garderobe). 

3e Prijs | Donar Slam-Dunk VIP Arrangement