U bent hier: Home Nieuws Clips Gravediggers, O-Bat en Poparchief Groningen in ForumImages
None

Clips Gravediggers, O-Bat en Poparchief Groningen in ForumImages

 
Datum: 09-01-2011
Onder de titel 'A Rocket Ride To Grunn City Music Planet 2011 presents' presenteren The Gravediggers en O-Bat woensdag 12 januari in ForumImages hun nieuwste videoclips. Poparchief Groningen vult de presentatie aan met videoclips en live-opnames van diverse Groninger acts uit de afgelopen 30 jaar.

The Gravediggers hebben een clip gemaakt bij de titeltrack van de nieuwste plaat van de band: El Still Digging. De film is geproduceerd door Elwin Staal.

Festival des Zombies is de naam van de cd en dvd die 12 december 2010 is uitgebracht door trombonist/componist Obed Brinkman, die op deze cd opereert onder de naam O-Bat. Hij schreef alle 17 nummers op de cd en maakte 10 videoclips die te vinden zijn op de dvd. Twee van deze clips worden deze avond vertoond.

De voorstelling begint met videoclips en live-opnames van diverse Groninger acts uit de afgelopen 30 jaar. In chronologische volgorde zijn te zien de Boegies, Subway, Vortex, Pigs in Arabia, Leader, I Spy, Wasteland, The Gravediggers, een Kiss cover tribute met diverse bekende Groninger muzikanten, Jammah Tammah, Benjamin B. en Planet Orange.     

Datum: 12 januari 2011
Lokatie: ForumImages (Hereplein 73)
Aanvang: 20.00u
Entree: 2,50

The Gravediggers zijn verder live te zien op donderdag 13 januari om 23.00u in café Het Pakhuis.

Online trailer: zie YouTube