U bent hier: Home Nieuws Annemarie de Bie 22 maart 2020 live (stream) vanuit cultuurerf Andledon
© onbekend
Annemarie de Bie 22 maart 2020 live (stream) vanuit cultuurerf Andledon

Annemarie de Bie 22 maart 2020 live (stream) vanuit cultuurerf Andledon

 
Datum: 20-03-2020

Diverse concerten, geplande feestjes en vergaderingen zijn komen te vervallen. Dit betekent niet dat het Cultuurerf geen cultuur meer gaat brengen: komend weekend staat (uiteraard zonder publiek) een solo-optreden van zangeres en multi-instrumentalist Annemarie de Bie (Fling) gepland, dat via live streaming kan worden bekeken.

Zangeres en multi-instrumentaliste Annemarie de Bie was onlangs nog live op Andledon te zien en te horen met Evertjan ’t Hart. Beiden maken deel uit van de bekende folkband Fling. Solo speelt Annemarie onder de artiestennaam Celtann, waarbij de Schotse en Ierse folk eveneens centraal staan. Naast muzikante is Annemarie liedschrijver, actrice en muziekdocente. Het optreden wordt aangeboden als ‘pleisterconcert’, waarbij de muziek de malaise hopelijk tijdelijk iets kan verzachten.

De weergave van het soloconcert is een experiment, aangezien dit nog niet eerder vanuit het Cultuurerf is geprobeerd. Via de gebruikelijke sociale media kanalen en via de website van Andledon zal aan het einde van de week worden aangegeven waar de live stream gevonden kan worden. Het publiek zal vanuit de thuisaansluiting interacties kunnen aangaan met Annemarie en natuurlijk met Andledon.

Het digitale concert van Annemarie de Bie start zondag 22 maart om 15:30 via een nog nader bekend te maken live stream kanaal.

Bron: Andledon