U bent hier: Home Agenda ZomerJazzFietsTour met diverse locaties Reitdiepdal en stad Groningen
© org.

ZomerJazzFietsTour met diverse locaties Reitdiepdal en stad Groningen

 
Datum: 31-08-2019
Locatie:
Aanvang: 00:00
Entree: zie de website

Muzikaal fietsavontuur door het Reitdiepdal met optredens in kerkjes en boerenschuren. Op vrijdag De Proloog. Gehele programma op www.zjft.nl.

De laatste zaterdag van augustus is het weer tijd om te kiezen tussen fietsroutes door het prachtige Reitdiepgebied, ten noordwesten van stad Groningen. Een groot aantal concerten in middeleeuwse kerkjes en boerenschuren. Het worden wederom lastige keuzes, want in één middag passen maar een concert of vijf, misschien zes. Ook dit keer doorkruisen fietsroutes het gevarieerde programma vol actuele jazz en improvisatiemuziek uit binnen- en buitenland.

Dit jaar hebben we weer vijf routes uitgestippeld, met op verschillende punten overstapmogelijkheden naar een andere route. De routes zijn in kleur en nummer aangegeven op de website, de fietskaart in het boekje en bij de beschrijving van elk concert. Onderweg worden de locaties aangegeven met ZJFT-borden.

Een van de belangrijkste charmes van de ZJFT is dat u zelf uw programma bepaalt. Maar u kunt niet per concert reserveren. Niemand weet van te voren hoe druk het ergens zal zijn