U bent hier: Home Agenda White Sky bij Café Carambole Winschoten
© onbekend

White Sky bij Café Carambole Winschoten

 
Datum: 31-03-2019
Locatie: Café Carambole Winschoten
Aanvang: 16:00
Entree: 7,50 euro

White Sky

€7,50

Band; blues.

White Sky is opgericht in oktober 2016 en is feitelijk een voortzetting van de Duits/ Nederlandse rock-bluesband CROSSROADS. De Nederlandse bandleden besloten door te gaan als 3-mansformatie en het repertoire is grondig aangepast en is nu vrijwel uitsluitend blues. Een sterke voorkeur voor Fleetwood Mac/Peter Green, waarvan een aantal nummers worden gebracht, heeft de naam WHITE SKY opgeleverd. Whyte Sky is de titel van een solo LP van Peter Green. Andere grote invloeden op de band zijn Stevie Ray Vaughan en John Mayall.

Verder worden nummers gespeeld van o.a. Jimmy Hendrix, ZZ Top, Ronnie Baker Brooks, Samantha Fish, Kenny Wayne Shepperd, Alvin Lee en Clapton.

Om wat meer power te krijgen en ruimte voor solo’s te creëren, is de bezetting per januari uitgebreid met een tweede gitarist!

In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseert Carambole iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag met goede bands. De entreeprijs voor deze gezellige middagen is vastgesteld op €7,50- waarbij de gasten naast de muziek verwend worden met hapjes uit eigen keuken. De zaal is open vanaf 15:00 uur en er wordt muziek gemaakt van 16.00 uur tot circa 19.00 uur.