U bent hier: Home Agenda Terug naar het begin, is een festival en ontdekkingstocht in één.
© org.

Terug naar het begin, is een festival en ontdekkingstocht in één.

 
Datum: 24-05-2019
Locatie: zie de website
Aanvang: 00:00
Zaal open: zie website
Entree: zie de website

festival & ontdekkingstocht

Terug naar het begin is een festival en ontdekkingstocht in één. Je slingert door het wierdenlandschap, (her)ontdekt een uniek stukje Nederland, maar bovenal: je beleeft verrassende optredens in oude Groninger kerkgebouwen. De torens zie je in de weidse omgeving al van ver opduiken, ze wijzen je de weg naar de volgende voorstelling. De plaatselijke bewoners zorgen voor een gastvrij onthaal, wat Terug naar het begin extra bijzonder maakt.

50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken
Dit jaar vierden we het tienjarig bestaan van Terug naar het begin van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei 2018: het was een prachtige editie! (klik voor foto’s). Volgend jaar krijgt het festival opnieuw een feestelijk tintje, want dan viert Stichting Oude Groninger Kerken haar 50-jarig bestaan!

Tot volgend jaar?
Noteer alvast de datum: vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019. Reken op een weekend lang muziek, theater, poëzie en beeldende kunst op de mooiste locaties van het land. En in onze Proeftuin in hartje Appingedam kun je iedere festivaldag terecht voor een hapje, drankje, een heerlijke maaltijd én muziek!