U bent hier: Home Agenda Susto in Der Aa-Theater Groningen
© onbekend

Susto in Der Aa-Theater Groningen

 
Datum: 26-04-2019
Locatie: Der Aa-Theater
Aanvang: 20:00
Entree: 14 euro

Meeslepende songs met zangpartijen die heerlijk in het gehoor liggen.

 

Susto is het muzikale project van frontman Justin Osborne. De groep is opgericht in Cuba in 2013, maar is intussen gevestigd in Charleston, South Carolina. De muziek van Susto bestaat uit meeslepende songs met zangpartijen die heerlijk in het gehoor liggen. De oorsprong van de muziek is te vinden in country en rock, maar tegelijk hoor je er de meest uiteenlopende genres in terug. Op vrijdag 26 april kan je het allemaal live meemaken in het sfeervolle Der Aa-Theater.

 

Het derde studioalbum Ever Since I lost My Mind komt eind februari 2019 uit. Naar eigen zeggen is dit zijn meest persoonlijke album tot nu toe. Het album is gemaakt vanuit het gevoel dat je ervaart als je de auto instapt om ergens heen te gaan op zoek naar een nieuw avontuur.

 

“We live in some strange, crazy times. There is a sense of darkness. But I’m crisscrossing the country, and people are good and fun. There is a lot of beauty everywhere. I think not forgetting that is important”, aldus Justin Osborne.

 

Op vrijdag 26 april staat Susto in Groningen voor een eenmalige show. Mis dit unieke genre overstijgende TakeRoot presents concert niet!

Bron: RTVNoord