U bent hier: Home Agenda Stadspark Live 2019
© org.

Stadspark Live 2019

 
Datum: 22-06-2019
Locatie: Stadspark
Aanvang: 13:00
Entree: zie de SPL website

Op het affiche van de eerste editie van Stadspark Live staan de namen van niemand minder dan poplegende Sting en Neerlands’ trots Anouk. Samen met The Specials, Tom Odell , Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues zorgen zij voor een hele dag live muziek van de bovenste plank, vanaf 13:00 tot 23:00 uur. Gedurende de hele dag is er een ruime keuze in heerlijk eten om je vingers bij af te likken. Of het nu de programmering of het menu betreft: alle smaken komen voorbij voordat Stadspark Live haar hekken sluit om middernacht.

Met 16 Grammy’s op zak, en een internationale carrière met The Police en als soloartiest waar je stil van wordt, heeft de Engelse wereldster Sting geen introductie meer nodig. Hij komt voor Stadspark Live naar Groningen met de Sting: My Songs tour. Hier passeren hits als Englishman in New York, Fields of Gold en Shape of my Heart zeker de revue, maar ook klassiekers als Every Breath You Take, Roxanne en Message In A Bottle.

De Haagse zangeres Anouk scoort al sinds eind jaren ’90 hit na hit, maar heeft al sinds 2015 niet meer in Groningen op het podium gestaan. Bezoekers van Stadspark Live kunnen genieten van de Engelstalige hits én horen nieuw materiaal in haar eigen taal.

Bij The Specials wordt het wel heel lastig om stil te blijven staan. Zij staan met hun 2-tone ska garant voor een energie die echt iedereen in beweging krijgt.

De Britse singer-songwriter Tom Odell is de stem van nu en geen onbekende in het Stadspark. Afgelopen jaar stond hij nog op Bevrijdingsfestival Groningen en nu komt hij terug naar de drafbaan met nieuwe muziek, waaronder ongetwijfeld zijn nieuwe hit Half As Good As You.

Een van de meest gestreamde Nederlandse artiesten Ronnie Flex speelt met Deuxperience al zijn hits, met een Caribisch tintje. Ze brengen gegarandeerd de ultieme zomer-vibe naar het park in Groningen.

Troubadour Daniël Lohues komt met zijn 5 koppige band naar Stadspark Live. Ze doen een greep uit de bandnummers uit zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar.