U bent hier: Home Agenda Secret Forest Festival Stadskanaal
© org.

Secret Forest Festival Stadskanaal

 
Datum: 20-05-2017
Locatie: Pagedal Stadskanaal
Aanvang: 18:25
Entree: zie website

Met dj's en liveoptredens.

Mainstage
Het hart van Secret Forest Festival wordt de Mainstage. Een plek waar jong en oud de hele dag kan vertoeven, een plek waar verschillende populaire muziekstromingen voorbijkomen en een plek waar wij trots op zijn. Van internationale DJ’s tot verrassende liveoptredens van grootste Top40 artiesten. De Mainstage wordt niet geassocieerd aan één muziekstroming en zal breed worden ingezet, maar wel van het hoogste niveau in de dancewereld.

Connected
Een connected stage mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Secret Forest Festival 2017. Het harde stijlen concept die diverse (uitverkochte) edities kent en tweemaal eerder met succes een area heeft gehost op Secret Forest Festival. Alles wat binnen het kader hardere stijlen valt zal hier zeker voorbij komen.

Children of the 90’s
Terug in de tijd en genieten van de 90’er jaren waarin jij waarschijnlijk bent opgegroeid. Niet alleen muzikaal sterk vertegenwoordigt door 90s artiesten, maar zeker ook door de aankleding uiterst herkenbaar. Van happy hardcore tot stevige rock classics, als het maar uit de jaren 90 komt.

De Blender
Een spik splinter nieuw podium waar alles zal worden gehusseld tot een plek waar artiesten zullen optreden die jij niet zult verwachten. Verrassende muzikale combinaties waar iedereen een mening over zal hebben. Hier mag en kan alles voorbijkomen en is misschien zelfs ruimte voor onbekend talent.

Het Flügel Feestcafe
De tweede area van het Secret Forest Festival die zijn terugkeer maakt. Een plek waar wordt uitgepakt met gezelligheid, confetti, polonaise en skilatten met flügel flesjes. Misschien niet de grootste area van de dag, maar zeker wel de gezelligste.

Bron: Van Plan