U bent hier: Home Agenda No Excuses: swingende bluesrock uit de regio Groningen!

No Excuses: swingende bluesrock uit de regio Groningen!

 
Datum: 26-03-2017
Locatie: cafe Carambole
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15.00
Entree: 7,50 incl hapjes

No Excuses staat voor Swingende bluesrock uit de regio Groningen!

Strakke drums, een knorrende bas, jankende gitaren en een scheurende bluesharp. Dat is No Excuses ten voeten uit. Swingende, grotendeels eigen geschreven, muziek met invloeden van diverse richtingen en stijlen. Vijf enthousiaste ervaren muzikanten hebben in de afgelopen jaren een eigen unieke stijl ontwikkeld die zijn oorsprong heeft in de blues, maar die meerdere richtingen uit kan gaan. Soms zijn het de echte bluesnummers, soms rock, funk en zelfs jazz.

De meeste nummers die wij spelen zijn Engelstalig, maar omdat we allemaal Groningers zijn en omdat we ons niet schamen voor onze moerstaal, staan er ook een aantal in het Gronings geschreven bluesnummers op ons repertoire. Het is gebleken dat de Grunniger toal zich uitstekend leent voor de blues. Voor ons staat het plezier in het maken van zoveel mogelijk eigen nummers voorop. Dit wil echter niet zeggen dat we helemaal geen covers spelen.
Bij No Excuses staat voorop dat we plezier hebben in het maken van muziek. Dit straalt er bij de optredens die we hebben er ook vanaf. Daarnaast hebben we twee frontmannen die naast dat ze goed kunnen zingen en zich aardig kunnen redden met de bluesharp, ook nog geweldige entertainers zijn.

Bezetting: Gitaar: Dick van der Lee Gitaar, mondharmonica en zang: Fred Zandinga Drums: Harm Jagersma Basgitaar: Theo Haan Mondharmonica / zang: Alfred Nieborg

In samenwerking met de Stichting Oldambt Blues, organiseren we iedere laatste zondag van de maand een bluesmiddag met goede bands! De entreeprijs voor deze gezellige middagen is vastgesteld op €7,50- waarbij de gasten naast de muziek ook nog verwend worden met hapjes uit eigen keuken. De zaal is open vanaf 15:00u en er wordt muziek gemaakt van 16.00u tot ca. 19.00u.

Data komende bluesmiddagen:
Zondag 30 april
Zondag 28 mei

Bron: website Carambole