U bent hier: Home Agenda Lente Tour Roon Staal in Synagoge Appingedam
© onbekend

Lente Tour Roon Staal in Synagoge Appingedam

 
Datum: 26-04-2019
Locatie: Synagoge Appingedam
Aanvang: 20:00
Entree: 17,50

Roon Staal (zang, piano); easy listening.

Roon Staal met nieuw programma in Appingedam tijdens Lente Tour.

Met een nieuw programma begint zanger en pianist Roon Staal op 4 april in Zevenhuizen (ZH) zijn nieuwe Lente Tour. De tour eindigt op 28 april in Grolloo en doet in totaal 8 provincies aan met 13 locaties.

Het concert in de Voormalige Synagoge te Appingedam vindt plaats op vrijdag 26 april.

Nieuw werk

In 2019 staan 3 nieuwe album releases op het programma: ten eerste zijn album 'A New Door Opens' met daarop piano composities van eigen hand zoals het gelijknamige titelnummer maar ook 'Anthem For All' en 'The Land Where We Dance'.

 

Dit album wordt in het voorjaar opgenomen. Later in 2019 wordt een nieuw album verwacht met veel nieuwe coversongs waaronder werk van John Lennon (Across The Universe), Boudewijn de Groot en Gilbert O'Sullivan. Tenslotte zal aan het einde van het jaar een tweede kerstalbum verschijnen in navolging van zijn eerste 'Christmas Album'.

Staal geeft tussen de touren in Nederland door ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan. De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen composities en werk van andere componisten.

Naast bekende eigen songs als Weet Waarom Je Leeft, Promise en In The Silence Of Light zullen ook zijn bekendere cover werken als Help Me Through The Night, Pie Jesu en Stay With Me 'Till The Morning niet ontbreken.

Alle informatie m.b.t. de Lente Tour en het concert te Appingedam kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.

Bron: RTV Noord