U bent hier: Home Agenda kanaalster rockband "Jerkbait" CD presentatie
© onbekend

kanaalster rockband "Jerkbait" CD presentatie

 
Datum: 22-09-2017
Locatie: Fox Night Life Hoofdstraat 94 9501 CP STADSKANAAL
Aanvang: 19:30
Entree: 10 euro

CD presentatie door Jerkbait; rock.

Op deze avond presenteren de jonge heren van de kanaalster rockband "Jerkbait" hun CD 'Paralized' aan de wereld. Organisator Hugo Koch van Very 'Eavy en Jeroen van Broekhoven van Fox Nightlife, slaan wederom de handen in elkaar. Zij beloofden de jongens van Jerkbait een groots opgezette presentatie-avond met een aantal klinkende bands, waar het publiek van zal smullen.

Angelic Forces en Burning
Op deze bijzondere avond kan men genieten van echte old school Heavy Metal van "Angelic Forces", deze band uit Friesland zal met hun opzwepende muziek het publiek alvast flink in de stemming brengen. Vervolgens betreed "Burning" het podium, deze heren uit Drenthe/Groningen hebben al vaker hun opwachting gemaakt in de Fox. Hun album 'Nightmares' werd goed ontvangen door vele Heavy Metal liefhebbers in binnen- en buitenland. Hun groeiende fanschare zal deze avond getrakteerd worden op zowel bekend als nieuw werk van de band. Daarna maken de jonge honden van "Jerkbait" hun opwachting. Met veel enthousiasme zullen zij hun eigen geschreven nummers, welke vanaf nu dus ook op CD te beluisteren zijn, ten gehore brengen. Uiteraard is de CD, maar ook T-shirts van de band, deze avond te koop.

Witch Cross uit Denemarken
Om de avond nóg specialer te maken, is de band "Witch Cross" uit Denemarken uitgenodigd. Deze vijf heren speelden al eens eerder op het Very 'Eavy Festival in Stadskanaal. De band maakte grote indruk op vele bezoekers en ook de band zelf was aangenaam verrast door het enthousiaste publiek. Dus voor deze bijzondere gelegenheid wordt "Witch Cross" opnieuw 'ingevlogen'. Met hun Old School Heavy Metal, zullen ze de Fox volledig op zijn kop zetten en zal menigeen de zaal bezweet en voldaan verlaten.

vr 22 september 2017 19:30

Bron: RTV Noord