U bent hier: Home Agenda Kadepop
© onbekend

Kadepop

 
Datum: 22-09-2018
Locatie: Oude Suikerunie-terrein Energieweg 10
Aanvang: 13:00
Entree: 32,50

Wanneer je naar Kadepop gaat, weet je zeker dat je wordt verrast door een mix van opkomend (inter)nationaal talent en een aantal reeds gevestigde namen. Op zaterdag 22 september vindt alweer de 7e editie van het Groningse festival plaats.

Het festival bestaat uit een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje. Het festivalterrein, het Voormalig Suikerunie-terrein, draagt bij aan de unieke sfeer die Kadepop neerzet en biedt . Op dit terrein heeft de organisatie het afgelopen jaar keihard gewerkt aan de realisatie van hun eigen permanente MainStage, het Stadslab. Dit is de grootste permanente stage van Nederland, die plek biedt aan tenminste 5000 festivalbezoekers.

Deze nazomer kun je er genieten van Chef’Special als spectaculaire headliner. Ook festivalhits De Likt en Wulf zijn van de partij. Van over de grens (UK) komen Arcane Roots, onlangs genomineerd voor beste Britse band, en aanstormend talent Sam Fender hun land vertegenwoordigen. En net als voorgaande jaren zal er ook nu weer een nachtprogrammering zijn.

De volledige line-up (tot nu toe) is te vinden op de website.