U bent hier: Home Agenda Galafeest met Bert Hadders & De Nozems, Gerry Wolthof, Harry Niehof e.a.
© onbekend

Galafeest met Bert Hadders & De Nozems, Gerry Wolthof, Harry Niehof e.a.

 
Datum: 17-01-2018
Locatie: vanBeresteyn in VEENDAM
Aanvang: 20:15
Entree: 18 euro

Galafeest met Bert Hadders & De Nozems, Gerry Wolthof, Harry Niehof e.a.

Uitreiking van de Gradus J. Bosklopperbokaal én de uitreiking van de Bé Wever Beker publieksprijs voor de beste Groningstalige single, uitgebracht in 2017.

In samenwerking met theater vanBeresteyn en RTV Noord speurt initiatiefnemer Bert Hadders een jaar lang naar de mooiste Groningse liedjes die op single zijn uitgebracht in 2017. De eerste editie van deze verkiezing was een groot succes. Al tijdens de voorbereiding en de eerste aankondiging werd het idee van een verkiezing voor ‘beste single’ omarmd. Er werd massaal gestemd op de site van RTV Noord wat resulteerde in een spannende verkiezing en prachtige Gala-avond in vanBeresteyn.

De winnaar van de Bosklopperbokaal, aangewezen door een vakjury, wint de RABO bank-geldprijs van € 1000,00 . Het publiek kan stemmen voor de winnaar van de Bé Wever Beker met een geldprijs van € 500,00, beschikbaar gesteld door Bakker-Boven Assurantiën. Begin januari 2018 kan er op de site van RTV Noord worden gestemd uit een geselecteerde lijst Groningse artiesten.

Onder leiding van Bert Hadders & De Nozems wordt ook dit gala een muzikaal feest met enkele gastoptredens. Eén van de gasten is Gerry Wolthof die op deze avond een uitstapje maakt in het Groningstalige. Ook is de Groninger zanger, gitarist en songschrijver Harry Niehof van de partij op dit galafeest. Welke artiesten verder zullen deelnemen wordt later bekendgemaakt. De presentatie is, evenals vorig jaar, in handen van Radio Noord presentator Jan van der Meide.

Ook dit keer rollen we de rode loper uit, zijn er bubbels en is de dresscode: Zundoagse Klaaier.

Data en tijden
za 17 februari 2018     : vanaf 20:15 € 18.00
Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM