U bent hier: Home Agenda Fred Eaglesmith & Tif Ginn in kerk van Garnwerd
© onbekend

Fred Eaglesmith & Tif Ginn in kerk van Garnwerd

 
Datum: 19-11-2017
Locatie:
Aanvang: 15:00
Zaal open: 14.00 uur
Entree: 17,50 euro

Fred Eaglesmith & Tif Ginn in kerk van Garnwerd

GARNWERD Fred Eaglesmith, een legendarische Canadese singer-songwriter/standup comedian met Friese roots die zijn sporen in de americana muziek ruimschoots heeft verdient, treedt zondag 19 november op met Tif Ginn in de kerk van Garnwerd.

Zijn liedjes zijn geniaal, vaak hilarisch, soms ook bloedserieus maar een optreden van Fred is altijd een onvergetelijk gebeuren waarbij heel wat gebeurt en behalve de muziek ook heel wat te lachen valt, zijn fans (ook wel Fredheads genoemd) zijn zeer fanatiek en sommige van hen reizen rustig naar meerdere optredens. Zijn songs worden ook door collega muzikanten zeer gewaardeerd en zijn al door diverse gecoverd o.a. Mary Gauthier, Slaid Cleaves, Robbie Fulks, Kasey Chambers en Gurf Morlix.

In 2017 bracht Fred een hagelnieuw album uit genaamd Standard. Sinds enkele jaren tourt Fred met Tif Ginn een krachtige zangeres en multi-instrumentaliste met wie hij prachtig samenspeelt. Ook onder het Nederlandse journaille is Fred geliefd, zo was er een heel hoofdstuk gewijd aan hem in een boek van Jan Donkers en maakte Huib Stam een documentaire There Ain’t No Easy Road over het leven van Fred. En ook het fraaie nieuw album kon meteen weer rekenen op een zeer lovende recensie in o.a. Lust For Life.

Zondag 19 november 2017 om 15:00 uur (deur open 14:00 uur)
Tickets kosten 17,50 euro.
Reserveren voor dit optreden graag via: e-mail info@luckydice.nl
of telefonisch: 06-28330938

Bron: Noorderkrant - Arjen Zijlstra op 09-11-2017