U bent hier: Home Agenda Finale POPGRONINGEN TALENT AWARD 2020 op 14 november in Vera
© org.

Finale POPGRONINGEN TALENT AWARD 2020 op 14 november in Vera

 
Datum: 14-11-2020
Locatie: Vera
Aanvang: 20:00

Nieuwe data POPgroningen Talent Award bekend
Vanaf oktober wordt de talentenjacht hervat
De eerste stadsronde van de POPgroningen Talent Award stond aanvankelijk gepland op 16 maart, maar toen sloeg het coronavirus al flink om zich heen en helaas moest het evenement enkele dagen van te voren worden afgelast. Maar het virus blijkt nu gelukkig niet de doodsteek te zijn geweest van deze editie van de Groningse talentenjacht, en op 1 oktober zal de zoektocht naar het nieuwe talent worden hervat.

Op 1 oktober spelen Ylvalie, Waterleaf, Jonathan Rhodes en Jadi D spelen de eerste halve finale, en Mind Fuji, Vera’s Charm, Breakpoint Nine en McScallywag zijn op 15 oktober tijdens de tweede helft te bewonderen. De vier acts die hiervan doorgaan naar de finale zullen op 14 november optreden in Vera. De organisatie laat weten dat vanwege corona het nu nog niet duidelijk is hoeveel mensen aanwezig kunnen zijn bij de shows en dat dit ook afhankelijk is van hoe de vlag er dan bij hangt. Meer info over hoe en wat zal later bekend worden gemaakt.


De POPgroningen Talent Award biedt een podium en ondersteuning aan opkomende muzikale acts van eigen bodem. Vanwege het coronavirus konden de avonden in Simplon en Vera in maart en april niet doorgaan. Inmiddels zijn de nieuwe data bekend: 1 en 15 oktober staan de POPgroningen Talent Award acts in de Simplon en op 14 november is het eindfeest in Vera! Dan wordt bekend wie zich de houder van de POPgroningen Talent Award 2020 mag noemen.

POPGRONINGEN TALENT AWARD IN DE SIMPLON: LINE- UP 1 EN 15 OKTOBER
Op donderdag 1 oktober staan de volgende acts op het podium in de Simplon:

Ylvalie
Waterleaf
Jonathan Rhodes
Jadi D
Op donderdag 15 oktober staan volgende acts in de Simplon:

Mind Fuji
Vera’s Charm
Breakpoint Nine
McScallywag
EINDFEEST IN VERA: OP 14 NOVEMBER WORDT POPGRONINGEN TALENT AWARD HOUDER 2020 BEKEND
Tijdens beide avonden in Simplon worden door scouts twee acts geselecteerd die meegaan naar het eindfeest in Vera, op zaterdag 14 november. Hier wordt uiteindelijk bekend welke act zich de POPgroningen Talent Award houder van 2020 mag noemen.

HOE ZIEN DE SHOWS ER TIJDENS CORONA UIT?
Vanwege corona is het nu nog niet duidelijk hoeveel mensen aanwezig kunnen zijn bij de shows en dit hangt ook af van landelijke ontwikkelingen en besluiten. We gaan dit in de komende maanden samen met de Simplon, Vera en de deelnemende acts bekijken.