U bent hier: Home Agenda Esway Atelier Concert: CT Heida en band in Onstwedde
© onbekend

Esway Atelier Concert: CT Heida en band in Onstwedde

 
Datum: 24-11-2019
Locatie: Galerie Geert Schreuder in ONSTWEDDE
Aanvang: 15:00
Entree: 12 euro

CT’s carrière begon daar waar andere muzikanten van dromen. Als beginnende muzikante werd ze door de Amerikaanse band IPSO FACTO gevraagd om bij hen te komen spelen en toerde ruim een jaar lang door de States.

Haar stem en pianospel zijn karakteristiek voor meerstemmige, catchy, groovy liedjes. Samen met haar band zoekt CT de sound die het beste bij het nummer past, met invloeden uit de soul, blues, jazz, pop, rock en country.

Noem haar muziek Americana CT-style.

De band:
Ann Faverey: contrabas. Groovy Lady Lowfrequency. Ze begon als gitariste, maar toen ze de contrabas ontdekte kon ze niet meer terug. Een Powervrouw, die ooit de persoonlijke aanmoedigingsprijs won in de voorronde van de Grote Prijs van Nederland.

Han Latupeirissa: percussie + klein acoustische drumstel. Deelt soepele klappen uit op cajon, conga's en aanverwant slagtuig. Leerde het vak van Nippy Noya, vormt samen met Faverey het lenig fundament van de band.

Koen Jongsma: gitaar, backing vocals. Funky & Rocksteady, doet dat je-ne-sais-quoi dingetje dat maakt dat je voeten niet stilstaan.

Mervyn Gerds: gitaar, backing vocals. Mr. Multiplayer; wizard op snaar en toets, met bereik van c tot cis viergestreept,