U bent hier: Home Agenda Chillin Fields 17 tm 19 mei, Veldstreek Festivalterrein Zevenhuizen
© onbekend

Chillin Fields 17 tm 19 mei, Veldstreek Festivalterrein Zevenhuizen

 
Datum: 17-05-2019
Locatie: Veldstreek Festivalterrein Zevenhuizen
Aanvang: 21:00
Entree: entree per evenement zie hieronder

Festival met diverse rockbands

Programma vrijdag: Boer'nrock

 

Høken met de Heinoos

 

Boys Named Sue

 

Female Fever

 

Female Fever (21:00 uur)

 

Female Fever is de all-girl rock coverband uit het Noorden (2008). De vier meiden, houthakkende drumster René, laid back bassiste Kirsten, rockende gitariste Birgit en powerzangeres Ingeborg, spelen het niet alleen maar op safe, maar zetten ook ruigere rocknummers op eigen wijze neer om het publiek uit hun dak te laten gaan; van Halestorm, Foo Fighters, Skunk Anansie, Hole, Nirvana tot Korn… Royal Blood, AC/DC, Rammstein en meer… op festivals; in café’s, kroegen en feesttenten; bij motorclubs, feesten en partijen.

 

 

 

Bezetting:

 

Birgit Wösten (gitaar & backing vocals)

 

Ingeborg Veldman (lead vocals)

 

René Groeneveld (drums)

 

Kirsten Wening (bas & backing vocals)

 

 

Boys Named Sue (22:20 uur)

 

 

 

Boys named Sue is dé Johnny Cash tributeband.

 

 

 

Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. De band speelt overal: cafés, festivals, theaters, bruiloften en partijen.

 

 

 

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden.

 

 

 

Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. Ze bestaan sinds 2001 en zijn daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Ze laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held.

 

Want: everybody loves Cash.

 

 

 

De Boys named Sue zijn:

 

 Wouter van der Spek: Vocals & Acoustic Guitar

 

 Richard Hakkenes: Vocals & Acoustic Guitar

 

 Danny Vlaspoel: Electric Guitar & Vocals

 

 Titus van den Bragt: Bass

 

 Paul Schothorst Drums

 

 

 

 

De Heinoos (23:40 uur)

 

 

 

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018. The Heinoos zijn klaar om Normaal te doen!

 

 

 

Wat kun je verwachten:

 

The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour:

 

Een fantastische set met Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.

 

 

 

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

 

 

 

 

Programma zaterdag: 70/80's Fever Classics

 

The Cleveland Steamers

 

Abba Fever

 

Stone Sessions

 

Las Bandidas

 

 

 

 

The Cleveland Steamers (20:00-20:30)

 

No fun!? Niets is minder waar, want het Groninger punktrio 'The Cleveland Steamers’  speelt de beste punkrock klassiekers energiek en met een glimlach. In ca. 30 minuten (anders moet de AED eraan te pas komen) brengen Phil, Herman en Jan een ode aan één van de meest opwindende periodes uit de muziekgeschiedenis. Sex Pistols, The Stranglers, The Damned, Buzzcocks, The Ramones, The Clash, allemaal zullen ze de revue passeren. Hey ho! Let’s go, back to the spirit of ’77!

 

 

 

 

Las Bandidas (20:50 uur)

 

 

 

Magic Miriam, Naughty Nadine, Handsome Hannah, Desy Belle en Styn de Drummachine. Wie kent ze inmiddels niet! Deze 5 chicas met pit 'rocken' en 'rollen' tot je erbij neervalt. Oude swingende pareltjes uit de muziekhistorie, die iedereen meezingt en waarbij het dak eraf gaat.

 

 

 

 

Stone Sessions (22:10 uur)

 

 

 

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

 

 

 

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren.

 

 

 

Stones Sessions toert vanaf 2017 langs de Nederlandse zalen, clubs en festivals met een dampende tribute waar niemand omheen kan.

 

 

 

 

Abba Fever (0:00 uur)

 

 

 

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De voorletters van de twee liefdeskoppels, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band: ABBA. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat Abba Fever. Het idee van deze ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van Abba Fever, Rock Hoekstra, raakte geïntrigeerd door de ABBA-sound en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht.

 

 

 

Niet veel later werden de arrangementen gemaakt door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van Abba Fever compleet. Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van Abba Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 8-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!

 

 

 

 

Programma zondag: Rembrandtsplein Live

 

 

Met o.a. Lytse Hille, Marco Schuitmaker, Melissa Smilda, Robin Tinge en vele andere Nederlandstalige artiesten.

Bron: VanPlan