U bent hier: Home Agenda Café Martini viert haar 10-jarig bestaan
© org.

Café Martini viert haar 10-jarig bestaan

 
Datum: 27-10-2018
Locatie: Martinihal
Aanvang: 13:00

Op 27 oktober viert ons radioprogramma Café Martini haar 10-jarig bestaan met een speciale live-uitzending vanuit MartiniPlaza in Groningen. Tussen 13.00 en 19.00 uur komt de radioshow live vanuit de foyer in MartiniPlaza, met mooie verrassingen, live-optredens van onder meer De Troebadoers, Tangarine, Swinder, Inge van Calkar, Wat Aans!, Davine, The Outtakes, VanderLinde en speciale gasten als Mark King en Mike Lindup van Level 42.

Persoonlijke uitnodiging ontvangen?

Heb je een persoonlijke uitnodiging via de post ontvangen? Laat ons weten of je komt via onderstaand formulier aan. Let op: onderstaand aanmeldformulier is uitsluitend voor genodigden.

Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor de uitzending nog een e-mail met daarin meer informatie over het feest. Vergeet niet je uitnodiging mee te nemen naar MartiniPlaza. In ruil daarvoor krijg je van ons een polsbandje waarmee je drankjes kunt bestellen. De polsbandjes zijn niet overdraagbaar en staan op naam.

Contact

Heb je vragen over de uitzending of anderszins? Neem dan contact op met producent Selma Veltens via sveltens@rtvnoord.nl.