U bent hier: Home Agenda Berlin Blackouts, Captain Disco en All Over Again bij LOLA050
© onbekend

Berlin Blackouts, Captain Disco en All Over Again bij LOLA050

 
Datum: 15-11-2019
Locatie:
Aanvang: 20:00
Entree: 5 vvk 6 add

Drie bands.

Berlin Blackouts,
Dit is Punk Rock ... het begon najaar 2014. Sindsdien werden twee albums uitgebracht op LP, CD en MC, meestal uitverkocht. Ze brachten ook een split-7 ”uit met“ Gang Zero ”op een Zwitsers label. Enkele videoclips zijn te vinden en er staan ongeveer 120 shows op hun conto.

De line-up veranderde constant, ze begonnen als een 5 mans band. Alleen Bev (zang, gitaar) en Katja (bas, zang) zijn over van het begin. Punk Rock verklaart hun hele wereld. Mid-tempo liedjes met een pissige stemming over de toestand waarin de hele wereld verkeert.

Melodieën tegen slavernij, harmonieën tegen Gleichschaltung. Hun “The last few years are too precious to waste ‘em. Use your brain - it’s not forbidden yet.”-attitude runs like a golden thread through all their doing.” houding loopt als een rode draad door alles wat ze doen. Als je houdt van ruig en echt en niet genoeg krijgt van Sex Pistols, Ramones en The Clash, zit je goed met deze jongens.

Captain Disco,
Wat begon als een passieproject tussen vier zachtaardige country dudes is een stomende, live ervaring geworden waardoor de London Knights op koorjongens lijken. Captain Disco punkt sinds 2012 en bracht in 2016 zijn debuut LP uit. Captain Disco haalt inspiratie uit bands als NOFX, Comeback Kid en John Coffey en voegt een eigen pittige draai toe aan het genre. Leuk voor elk podium en muziekfestival met hun pakkende deuntjes en hoge energie.

All over again
Van jongs af aan is de passie voor muziek die de leden van All Over Again aan de gang houdt. Geïnspireerd door de grunge scene gecombineerd met psychedelische / stoner invloeden brengt All Over Again een solide eigen sound. De ruige stem samen met rippende gitaarsolo's en dikke modderige riffs maken de harde, melodieuze nummers tot een ware interpretatie van het rockgenre. Bij de liveshows ervaar je een energieke, experimentele en luide band die je wil laten doordringen van hun muziek en teksten.

Zo heeft All Over Again sinds het begin in 2015 meer dan 100 shows gespeeld en recentelijk gespeeld ter ondersteuning van de Poolse band genaamd Octopussy. Ook speelde de band tot 3 keer op rij op het Veenhoop-festival, waar ze de openingsact waren voor grote bands als Europe & The Guano Apes. All Over Again speelde in Duitsland in 2018, waar het publiek krankzinnig werd, ze hielden van de band en nodigden ze uit om terug te rocken toen het aankomende album klaar was. In 2019 nam de band deel aan de competitie; 'Kleine Prijs van Friesland' waar ze de halve finale wonnen en in september de finale zullen spelen.

Nu, na 4 jaar hun geluid te hebben ontdekt en geld te hebben verdiend door alle optredens te spelen die ze konden, hebben ze 1 jaar besteed aan opnemen, mixen en drukken en komt hun eerste album in oktober 2019 uit.

Bron: VanPlan