U bent hier: Home Agenda Art Carnivale 2017op 21, 22 en 23 juli
© org.

Art Carnivale 2017op 21, 22 en 23 juli

 
Datum: 21-07-2017
Locatie: Strandpark Schildmeer in Steendam
Aanvang: 00:00
Zaal open: zie de website
Entree: zie de website

Wat eens klein begon als een expressie van kunst, hobby en levensstijl van een groep samenwerkende kunstenaars is uitgegroeid tot één van de meest opvallende 'voel-je goed' festivals; een kunstzinnig familiefestival voor iedereen en alle leeftijden!

 

Met veel kunst, muziek, theater, lekkernijen, kinderactiviteiten en een grote creatieve markt in het prachtige strandpark aan het Schildmeer is er op Festival Art Carnivale voor iedereen wat te beleven. Ieder jaar anders en altijd weer vernieuwend.

 

Art Carnivale is een echt familiefestival: het evenement is niet aan leeftijd of culturele achtergrond gebonden. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud en biedt een haast ondenkbare ervaring voor iedereen die op zoek is naar zowel ontspanning en gemoedelijkheid als een onvergetelijke culturele en kunstzinnige belevenis.

 

Naast het elk jaar weer verrassende, en soms bijna overvolle, programma is Festival Art Carnivale dus vooral de plek om de drukte van alledag even lekker te vergeten en samen te genieten van al het moois dat deze drie dagen lang voorbij komt…

 

Pak dus snel je agenda en reserveer het weekend van 21, 22 en 23 juli 2017 alvast voor jezelf en Art Carnivale, want het wordt immers pas echt zomer als je Art Carnivale hebt meegemaakt!

Bron: website organisatie