Overzicht

Periode: 1999 - nu
Status: actief
Genre(s): hardrock, pop

Zoek in site

U bent hier: Home Acts Anastasia (Stacey Anastasia)

Anastasia (Stacey Anastasia)

Dog-tag zangeres Anastasia pakt in 1999 na twee jaar ziekte de draad weer op. Doordat de Amerikaanse zangeres Anastacia ten tonele verschijnt is de band om praktische redenen min of meer gedwongen de naam te veranderenvan Anastasia in Stacey Anastasia.

De demo Cool komt eind 1999 uit en er zijn weer optredens. De band krijgt airplay op lokale radiostations. Het nummer 'Cool' komt op nummer één in TV West programma Westpop. Eind 2000 verschijnt de (demo) mini cd Baby's Back. De band krijgt de nominatie van beste 'Rock hard Tuesday Live Music Series' band door het muziekblad Live XS na een unplugged optreden in het Amsterdamse Hardrock Cafe.

De naam wordt nu gewijzigd in Stacey en begin 2001 start de band met opnames van de CD This is who I am. Optredens in het hele land en af en toe een uitstapje naar Duitsland. Ook in 2002 diverse optredens waarbij hoogtepunten zijn: een optreden in het televisie programma The Bar, begin juni optreden op het 'RockamDeich' Popfestival in Duitsland en op 29 juni 2002 op het Openluchttheater Zuiderparkt. In april 2002 een interview in het muziekblad Fret. Juli wordt een spannende maand aangezien de band door de NCRV is geselecteerd voor het popprogramma BUZZ.