Overzicht

Periode: 2010 - nu
Status: actief
Plaats(en): Groningen
Genre(s): punk

Zoek in site

U bent hier: Home Acts ...And The Gods Made Coffee

...And The Gods Made Coffee

...And The Gods Made Coffee is een Groningse punkband, met hier en daar rock 'n roll, blues en hardcore-elementen. Zelf omschrijven ze de muziek die ze maken als ‘rock-’n-rollbluespunkloudscreamnoiseshit’. De band bestaat sinds 2010 en staat naar eigen zeggen bekend om de energieke live-shows, waarbij de zanger Gerald Timmermans vaak al moshend in het publiek te vinden is.
Live voegt noise-synth artiest Jobbe Holtes (onder meer bekend van Swansdown) nog een bak noise toe aan het bandgeluid van ...And The Gods.

In januari 2011 komt de demo Without Sugar uit. Deze wordt gepromoot met (support act)optredens in onder meer De Oosterpoort, Simplon, jazzcafé De Spieghel Groningen), Het Kielzog (Hoogezand) en een eigen show in Docx (Assen). De jongens spelen verder onder meer op het festival Groningsch Peil op 30 oktober 2013 in café De Zolder.

Er wordt in 2013 een videoclip gemaakt bij het nummer 'My Nose Bleeds', te zien op het YouTube-kanaal van de band en op 4 december 2014 presenteert de band zijn eerste, in eigen beheer uitgebrachte EP genaamd Lead The Way.